Snöfrid - det är jag!

Snöfrid - det är jag!

Snöfrid bloggar om:

...korsetter och historiska kläder - hur man syr korsetter - fina böcker om korsetter - lite om företagande och det egna modemärket Viola Lahger - lite om annat - och såklart om att vara mamma!

Bra tider för reor

VardagPosted by Snöfrid Tue, March 24, 2009 11:20:39
I söndags gick vi förbi på Whyreds utförsäljning i Sverigehuset och som så ofta den här våren får man en blandning av shoppingfeber och märklig sorgkänsla när man rör sig bland butikerna på stan. Det är rea överallt och ofta med kompletta storlekssortiment, dvs fyndläge. Inne på Whyreds tillfälliga butik var det gott om fyndobjekt, men mörkt, dystert och stökigt, riktig begravningsstämning. För mig blev det för mycket dysterhet, att handla nya kläder ska vara glatt och lite exklusivt tycker jag. Även om jag handlar på rea ska det fortfarande vara ett välgenomtänkt köp och fin ihoppackning av tillmötesgående personal. Däremot lyckades jag komma över två söta klänningar från Stockh lm (MQ) respektive Maria Westerlind. Härligt med klänningsmode!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.