Snöfrid - det är jag!

Snöfrid - det är jag!

Snöfrid bloggar om:

...korsetter och historiska kläder - hur man syr korsetter - fina böcker om korsetter - lite om företagande och det egna modemärket Viola Lahger - lite om annat - och såklart om att vara mamma!

Det där med träd

FunderingarPosted by Snöfrid Tue, May 08, 2012 20:28:14
Häromdagen var vi på utflykt i Ullriksdals slottsträdgård på underbara caféet där. På vägen fram hittade Linnéa och jag en gammelek och fastnade. Tänk att träd, liksom eld, kan trollbinda en sådär. Jag vet att det inte betyder mycket för Linnéa (hon är fyra nu) när jag säger att eken är mer än 500 år gammal, men man ser på henne hur hon ändå förstår att det här är något värt all respekt, och det är så tufft. Själv blir jag helt säll av träd. Det är som att känna vikten av alla de femhundra åren när man träffar ett så gammalt träd. Tänk all lycka trädet sett, all sorg. Tänk hur det i godan ro fått växa sig stort och starkt när så mycket runt om kring vissnat och dött, återuppstått och dött igen. Det gör mig ödmjuk.

Linnéa ville inte gå från sin nyfunna vän.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.