Snöfrid - det är jag!

Snöfrid - det är jag!

Snöfrid bloggar om:

...korsetter och historiska kläder - hur man syr korsetter - fina böcker om korsetter - lite om företagande och det egna modemärket Viola Lahger - lite om annat - och såklart om att vara mamma!

Bröllopsmässan 2012

VardagPosted by Snöfrid Mon, January 30, 2012 22:27:13
Den här helgen var det Bröllopsmässa på Grand Hotel, vilket var jättekul! Vi hade en monter för Brudfin och visning med Viola Lahger. Vi visade fyra set på scenen:

Det är en U231PSp underbystkorsett med kort krinolin, en av godiskorsetterna med massor av rosetter till en sjöjungfrukjol, vår Brud 2012-korsett och en F362KH ivory/blå med utställd kjol med klockning och litet släp.


I vår lilla monter visade vi några av Brudfin-klänningarna och accessoarer:

Nästa år blir det mycket större =)


Helena var med och provade korsetter på brudar i brudarnas boudoir vilket var superkul det med. Både att Helena var med förstås, men också för att det är för sällan man vi får se korsett och klänning tillsammans.


Nu har jag tusen nya idéer för nya kreationer och fortfarande för lite tid som vanligt. Saga är så gosig, men jag ser väldigt mycket fram emot höstens tid för arbete också.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.