Snöfrid - det är jag!

Snöfrid - det är jag!

Snöfrid bloggar om:

...korsetter och historiska kläder - hur man syr korsetter - fina böcker om korsetter - lite om företagande och det egna modemärket Viola Lahger - lite om annat - och såklart om att vara mamma!

Burlesque när den är som bäst

KorsetterPosted by Karin Fri, June 01, 2012 13:55:29
I onsdags för det äntligen dags för Blackbird Burlesque Cabaret stora event på Astoria. Kvällen var uppdelad i två set, den första för speciellt inbjudna och den andra för allmänheten. Intresset var stort och applåderna taklyftande.

Det var en härlig kväll och jag kommenderar alla att köpa biljetter till deras kväll på Berns i höst! Burlesque i den här relativt välordnade formen passar verkligen all publik. Det är bara roligt och underbart upplyftande. Det nakna är inte svårt att förhålla sig till och stämningen i lokalen blir snabbt uppsluppen och familjär.

Här kan ni få en smakbit av vad Blackbirds kan vara.

  • Comments(0)//www.snofridholgersdotter.se/#post24

Att resa med barn?

FunderingarPosted by Karin Sat, May 26, 2012 23:37:28
För en tid sedan var vi på vår lite annorlunda bröllopsresa! Det som var annorlunda var att den var helt vansinnigt vanlig och att vi tog med oss barnen.

Jag tror inte att David och jag fick mer än kanske 3 timmar på 14 dagar sammanlagt "ensamma" tillsammans. Vi gick upp med barnen gick och la oss med barnen, en av oss sov middag med Saga varje dag och självklart behövde vi ha väldigt mycket uppsikt över dem övrig tid. De är 4 och 1½ nu, så inte helt självgående direkt.

Något som förvånade mig var hur olika reaktioner vi fick jämfört med förra resan när bara Linnéa var med. Då skulle vi till Indien och många av de vi pratade med blev riktigt upprörda över att vi reste med småbarn till Indien! Där lät vi tydligen egenintresse gå ut över vårt stackars barn. Den här gången, när vi skulle till ett charterhotell i Thailand, var det inte en enda som reagerade negativt. "Åhh, så mysigt, ni kommer att ha det fantastiskt!" och ja! Det hade vi, på båda resorna!

  • Comments(0)//www.snofridholgersdotter.se/#post23