Snöfrid - det är jag!

Snöfrid - det är jag!

Snöfrid bloggar om:

...korsetter och historiska kläder - hur man syr korsetter - fina böcker om korsetter - lite om företagande och det egna modemärket Viola Lahger - lite om annat - och såklart om att vara mamma!

Torr asfalt

VardagPosted by Snöfrid Sun, March 14, 2010 11:48:39


Vid den här tiden på året minns man plötsligt vad det är som ger de första härliga vårkänslorna. Får man frågan under sommaren kanske man säger, de första blommorna, eller när isen spricker upp, men nej, det är ju första gången man för året går på torr asfalt!


Nu har vi haft vårkänslor i förorten i över en vecka och det är härligt! Marken tittar fram här och var och jag hoppar mellan asfaltsfläckarna och värmer mig i solen.


Lagom till varmare tider är också Linnéas kofta färdig. Det är det första jag någonsin stickat utom halsdukar i skolan, så jag är mycket stolt och Linnéa går på promenad med den hängandes efter sig på samma vis som annars dragankan brukar få hänga med =D


Veckans stora nyhet är att vi signat på en ny lokal och i slutet av mars flyttar vi vårt pick och pack från Björkis till Karlaplan (Grevgatan). Under april blir det inflyttningsgalej och förhoppningsvis nya korsetter och klänningar i butiken.

  • Comments(0)//www.snofridholgersdotter.se/#post9