Snöfrid - det är jag!

Snöfrid - det är jag!

Snöfrid bloggar om:

...korsetter och historiska kläder - hur man syr korsetter - fina böcker om korsetter - lite om företagande och det egna modemärket Viola Lahger - lite om annat - och såklart om att vara mamma!

Vackra bilder och lågt tryck

VardagPosted by Snöfrid Wed, March 03, 2010 12:29:22

De senaste veckorna har jag spenderat i soffan, med ett ständigt glas nyponsoppa och utan ork ens för kostymdramer. Det är inte ofta man hör talas om problematik med lågt blodtryck, men jag har fått känna av att de helt klart existerar.

Nu börjar tankeverksamheten så smått komma tillbaka och svimningsantalen halveras för varje dag och jag får erfara det bästa med att ha varit sjuk: insikten att världen fortsatt jobba på med en massa fina projekt i sin vanliga takt medan jag inte gjort ett jota. Bilderna här ovan t.ex. är av korsetter vi tidigare gjort, men nu är de förädlade i fotoform av fotografen Jocke Jonsson. Modell är söta lilla Tea och korsetterna finns att köpa hos oss.

Annat som hänt är att Pom Pom Parlour fått några korsetter av oss att sälja och inom korst kommer våra unika månadskorsetter att finnas att köpas båda hos dem och hos oss. Håll utkik!

Jag har också hoppat in på ett hörn i ett spännande fotoprojekt där jag står för korsetter, så nu får det vara slut på idevistelse och dags för en otroligt kreativ period. Tygerna är inköpta och jag ser fram emot att få visa upp korsetterna allt eftersom de blir klara.

Mycket mer om detta snart ;)

  • Comments(0)//www.snofridholgersdotter.se/#post8