Snöfrid - det är jag!

Snöfrid - det är jag!

Snöfrid bloggar om:

...korsetter och historiska kläder - hur man syr korsetter - fina böcker om korsetter - lite om företagande och det egna modemärket Viola Lahger - lite om annat - och såklart om att vara mamma!

Att ta sig tid

VardagPosted by Snöfrid Sun, February 07, 2010 13:35:57


Det är svårt för mig att njuta av nuet. Mitt liv är uppdelat i två arbetsdagar/vecka då jag behöver ta igen allt som blivit liggande under veckan, ofta hinner jag bara hälften av vad jag borde. Resten av veckan spenderar jag med Linnéa och Dåligt Samvete. Dåligt Samvete är en väldigt dålig kamrat, som gör att man alltid har en smula ont i magen och oftast längtar efter tid, trots att man naturligtvis rent logiskt vet att tid är allt man har, som det poetiskt har sagts. Under Linnéa-tiden går jag och tänker på allt jag ska göra när arbetsdagarna kommer och kämpar efter att få en stund för mail medan Linnéa leker. Ajaj, dålig mamma, dålig företagare.


Så hur får man tid? Genom att inte tänka på tiden som går och sådant du ska göra vid ett annat tillfälle! Gör det du ska göra när du bestämt att du ska göra just det och ingen annat, så svårt, men så viktigt.


Nu är det i alla fall dags att ta sig tid för bloggandet igen!


(Bild: Trevlig tid skapad av Tea - http://insaniteatime.blogg.se/ )


  • Comments(0)//www.snofridholgersdotter.se/#post7