Snöfrid - det är jag!

Snöfrid - det är jag!

Snöfrid bloggar om:

...korsetter och historiska kläder - hur man syr korsetter - fina böcker om korsetter - lite om företagande och det egna modemärket Viola Lahger - lite om annat - och såklart om att vara mamma!

Att stå fast vid sina val

FunderingarPosted by Snöfrid Mon, May 21, 2012 20:44:49
Att driva företag är svårt. Det är en kamp på så många olika sätt och sällan vila.

Detta är något jag återkommer till att tänka på gång på gång och kan tänka mig att de flesta företagare gör emellanåt. Min tid hemma med lilla Saga lider mot sitt slut, i augusti börjar hon på dagis. Då är det dags för mig att gå tillbaka till jobbet på heltid! Eller? Jag har nu varit företagare i 10 års tid, är det då inte dags att testa något annat? De flesta anställda byter arbetsplats oftare än var tionde år, så varför inte jag? Är det så att företagare är ett lite eget släkte? Vi trivs helt enkelt bättre med vår slitiga tillvaro än en lugn och säker plats på en arbetsplats som en del i ett stort maskineri.

Jo, man vänjer sig nog vid sitt tempo, sin frihet, sin känsla av att kunna "hoppa på" vilka saker man för stunden vill. Dessutom, det här är ju vad jag valt att göra och då måste man på något vis "komma i mål" innan man kan ge upp. Frågan är bara vad är att komma i mål i ett företag?

Jag antar att jag väntar tills jag tagit över världen.

  • Comments(0)//www.snofridholgersdotter.se/#post22