Snöfrid - det är jag!

Snöfrid - det är jag!

Snöfrid bloggar om:

...korsetter och historiska kläder - hur man syr korsetter - fina böcker om korsetter - lite om företagande och det egna modemärket Viola Lahger - lite om annat - och såklart om att vara mamma!

En tvärtom-bebis

VardagPosted by Snöfrid Fri, December 10, 2010 13:18:21
Sedan senast jag skrev har jag blivit med ny bebis. Lilla Saga har redan hunnit bli tre månader och livet i fyrpersonersfamiljen börjar så smått att stabiliseras.


Min nya lilla tös gör det mesta i rak motsatts till Linnéa. Saga sover mest hela tiden, äter ganska sällan, sover nästan hela nätterna och går att lägga ner nästan var som helst för att somna. Konstigt... Nja, kanske inte så värst, men det är en stor kontrast till hur min äldre betedde sig. Det är nästan så att jag hinner känna mig ensam här hemma för att hon sover så mycket, det kan lätt gå en dag när vi bara leker och vakenmyser ett par timmar.


Så nu frågar man sig förstås, vad tusan gör en hemmamamma all denna tid? Inget nyttigt i alla fall! Hemmet är inte städat och beställningarna ligger på hög. Jag vet inte hur det går till, men dagen går utan att jag märker det. Det är som att en ammande mammas hjärna registrerar tiden i halvfart och tankarna tar dubbelt så lång tid på sig att formas.


Idag tänkte jag hur som helst att det är dags att påbörja något vettigt igen. Tea har länge väntat på en sådan här korsett:

Men hon vill inte varken bestämma eller veta hur den ska se ut. Så jag får leka loss helt som jag vill. Roligt! Det kommer nog inte att bli en underbyst till henne och den blir inte rosa och svart, så långt kan jag sträcka mig till att säga.


Jag har klippt och sytt en bit och om några dagar ska ni nog kunna få se någon typ av resultat. Nu måste jag gå och köpa tråd!


  • Comments(1)//www.snofridholgersdotter.se/#post13