Snöfrid - det är jag!

Snöfrid - det är jag!

Snöfrid bloggar om:

...korsetter och historiska kläder - hur man syr korsetter - fina böcker om korsetter - lite om företagande och det egna modemärket Viola Lahger - lite om annat - och såklart om att vara mamma!

Ensam eller själv?

KorsetterPosted by Snöfrid Mon, June 21, 2010 14:11:55
Den här veckan börjar det som jag rimligtvis bör kalla min semester. I småföretagarnas värld betyder semester för det mesta, att man bestämmer att man ska vara hemma "lite" och ta det lugnt. Isället sitter man hemma och har dåligt samvete för att man inte tar det lugnt utan bara tänker på all tid man istället kunde lägga på de tusentals projekt som ett eget företag alltid innefattar. Jag kompromissar, fyra timmar jobb, två timmars Piratande och resterande tid familjeumgänge. Det känns fint!


Den här veckan är också första på åtta som jag är ensam i butiken. "Min" söta praktikant Nina har vänt åter till Finland. Frågan är om jag nu är ensam eller själv? Jag jobbar bäst när jag rush-jobbar av en massa på kort tid och det gör man bäst själv, men arbetet är ju alltid roligast när någon annan finns i närheten och också är kreativ... ensam? Hmm...


Nina har under sin tid hos oss bland annat fått i uppdrag att göra en egen design av en av våra vanligaste modeller (U446) och här är resultatet:

Fin, inte sant? Det är mest såhär vi jobbar. Välj en modell som passar din kropp och bestäm sedan hur du vill att den ska se ut! Det är en av mina viktigaste grundprinciper.

  • Comments(0)//www.snofridholgersdotter.se/#post11